Pannenkoekenconcert jeugdfanfare

zondag 22 maart

Op zondag 22 maart organiseert de jeugdfanfare weer een Pannenkoekenconcert. Kom gezellig luisteren én een pannenkoek eten!

Donateursactie

dinsdag 14 tot en met zondag 19 april

In de week na Pasen komen de leden van de fanfare langs de deur voor de jaarlijkse donateursactie.

Koningsdag

maandag 27 april,  13.30 uur

Dit jaar zijn we op Koningsdag weer traditiegetrouw present bij de viering in eigen dorp. 

Opluisteren 4 mei herdenking

maandag 4 mei

Maandagavond 4 mei luistert de fanfare in het gemeentehuis Echt-Susteren de jaarlijkse 4 mei herdenking op.

Try-out concert

zondag 10 mei

Zondag 10 mei in de middag verzorgt de fanfare samen met Fanfare Harpe Davids uit Treebeek een try-out concert ter voorbereiding op de Bevrijdingsconcerten op zaterdag 6 en zondag 7 juni. Benieuwd naar de muzikale invulling van de Bevrijdingsconcerten? Kom dan zeker even luisteren! 

Rommelmarkt


zaterdag 16 mei, vanaf 9.00 uur 
       

Vanaf 9.00 uur komen de leden en vrijwilligers van de fanfare huis-aan-huis spullen ophalen in St. Joost.


zondag 17 mei, vanaf 10.00 uur

Op zondag 17 mei organiseert Fanfare St. Judocus de grote jaarlijks terugkerende rommelmarkt in St. Joost. Deze vindt plaats van 10.00 - 14.00 uur bij Familie Smeets, Brachterzijde 10 in St. Joost. De entree bedraagt € 1,50.

Bevrijdingsconcerten 'Vrie waere, zeen en blieve...'

Zaterdag 6 en zondag 7 juni

In 2020 is het 75 jaar geleden dat St. Joost werd bevrijd. Het verhaal over de oorlog, bevrijding en wederopbouw van St. Joost mag niet verloren gaan. Daarom organiseert de fanfare een bijzondere muzikale activiteit, waarbij het verhaal over St. Joost wordt verteld aan de hand van film, foto's en door acteurs. De muzikanten zorgen samen met zangeres Marlou Obers voor passende en sfeervolle muziek. 

De Bevrijdingsconcerten van de fanfare vinden plaats op zaterdag 6 juni om 20.00 uur en zondag 7 juni om 14.00 uur in het Patronaat in St. Joost. Kaarten kosten € 12,50 (op de zondag ook kinderkaarten voor € 7,50) en zijn verkrijgbaar vanaf 1 maart. Wilt u zeker zijn van kaarten? Reserveer dan nu alvast via dit formulier.  

Vakantieconcert Thomashuis

vrijdag 10 juli   

De jeugd- en 'grote' fanfare sluiten het seizoen weer af met het Vakantieconcert buiten bij het Thomashuis (Caulitenstraat 12a). Om 19.30 uur trapt de jeugdfanfare af, waarna om 20.00 uur het 'grote' orkest het stokje overneemt. 

Wilt u zitten? Neem dan zelf een stoeltje mee! Bij slecht weer vindt het concert plaats in het Patronaat.

Roergalmconcert

vrijdag 25 september, 20.00 uur

Vrijdag 25 september vanaf 20.00 uur vindt in het Patronaat in St. Joost het jaarlijkse Roergalmconcert plaats. Voor het tweede jaar op rij verzorgen wij een mooi concert samen met Harmonie St. Cecilia uit Koningsbosch.