Rommelmarkt

zaterdag 25 mei, vanaf 9.00 uur

Vanaf 9.00 uur komen de leden en vrijwilligers van de fanfare huis-aan-huis spullen ophalen in St. Joost.

zondag 26 mei, vanaf 10.00 uur

Op zondag 27 mei organiseert Fanfare St. Judocus de grote jaarlijks terugkerende rommelmarkt in St. Joost. Deze vindt plaats van 10.00 - 14.00 uur bij Familie Smeets, Brachterzijde 10 in St. Joost. De entree bedraagt € 1,50.

Concertreis Hoenderloo

Zondag 2 juni

De fanfare reist per bus naar Hoenderloo, voor een concertreis op de Veluwe.

Vakantieconcert Thomashuis

vrijdag 5 juli

De jeugd- en 'grote' fanfare sluiten het seizoen weer af met het Vakantieconcert buiten bij het Thomashuis (Caulitenstraat 12a). Om 19.30 uur trapt de jeugdfanfare af, waarna om 20.00 uur het 'grote' orkest het stokje overneemt.

Wilt u zitten? Neem dan zelf een stoeltje mee! Bij slecht weer vindt het concert plaats in het Patronaat.

Eerste repetitie na vakantie

vrijdag 23 augustus, 20.00 uur

Vrijdag 23 augustus is de eerste repetitie na de zomervakantie.

Bloemenactie

vrijdag 6 september, vanaf 16.00 uur

Op vrijdag 6 september komt Fanfare St. Judocus vanaf 16.00 weer langs alle deuren in St. Joost voor de jaarlijkse bloemenactie.

Uitwisselingsconcert

zondag 29 september

Mogelijk vindt op zondag 29 september een uitwisselingsconcert plaats met Fanfare Ons Genoegen Oirlo. Deze datum is nog onder voorbehoud.

Jeugd Play-in

zondag 3 november

Op zondag 3 november neemt de jeugdfanfare deel aan de Jeugd Play-in van de gemeente Echt-Susteren in Nieuwstadt.

St. Maarten

zondag 10 november, 19.00 uur

Zondag 10 november levert de fanfare een muzikale bijdrage aan de St. Maarten's activiteit georganiseerd door het Jeugdwerk.

Intocht Sinterklaas

zondag 24 november, 13.00 uur

Op zondag 24 november luistert de fanfare de intocht van Sinterklaas in St. Joost muzikaal op.

St. Judocusviering

zaterdag 14 december, 19.15 uur

De jaarlijkse feestavond van de fanfare, voorafgegaan door het opluisteren van de H. mis.

Speeldag Myouthic

zondag 15 december, 13.00 uur

De jaarlijkse speeldag, waar alle leerlingen van de fanfare zich presenteren, vindt dit jaar plaats op zondag 15 december in het Patronaat in St. Joost.

Opluisteren kerstmis

dinsdag 24 december

Het is inmiddels traditie dat de jeugdfanfare op kerstavond de gezinsmis opluistert in de kerk in St. Joost.