Receptie Bokkeriejers

zondag 27 januari, 17.11 uur

Zoals gebruikelijk is de fanfare ieder jaar present tijdens de receptie van Carnavalsvereniging De Bokkeriejers.

Receptie Kroekestöp

zondag 10 februari, 14.11 uur

Ook bij de receptie van Jeugdcarnavalsvereniging De Kroekestöp is de fanfare aanwezig voor een serenade.

Carnavalsoptocht

zondag 3 maart, 14.11 uur

Op carnavalszondag luistert de fanfare de carnavalsoptocht in St. Joost muzikaal op.

Roergalmconcert

maandag 22 april, 10.30 uur

Maandag 15 april (paasmaandag) om 10.30 uur vindt het jaarlijkse Roergalmconcert plaats, dit jaar samen met Harmonie St. Cecilia uit Koningsbosch. We zijn dit jaar te gast in Koningsbosch (Gemeenschapshuis 'Oos Heem', Kapelaan Verdonschotstraat 5 in Koningsbosch.)

Donateursactie

dinsdag 23 tot en met zondag 28 april

In de week na Pasen komen de leden van de fanfare langs de deur voor de jaarlijkse donateursactie.

Koningsdag

zaterdag 27 april,  14.00 uur

Dit jaar zijn we op Koningsdag weer traditiegetrouw present bij de viering in eigen dorp.

Boekenmarkt

zondag 28 april, vanaf 13.00 uur

Zondag 28 april organiseert de fanfare voor de derde keer een Boekenmarkt. De entree bedraagt € 2,00 inclusief een kop koffie.

Rommelmarkt

zaterdag 25 mei, vanaf 9.00 uur

Vanaf 9.00 uur komen de leden en vrijwilligers van de fanfare huis-aan-huis spullen ophalen in St. Joost.

zondag 26 mei, vanaf 10.00 uur

Op zondag 27 mei organiseert Fanfare St. Judocus de grote jaarlijks terugkerende rommelmarkt in St. Joost.

Vakantieconcert Thomashuis

vrijdag 5 juli

De jeugd- en 'grote' fanfare sluiten het seizoen weer af met het Vakantieconcert buiten bij het Thomashuis (Caulitenstraat 12a). Om 19.30 uur trapt de jeugdfanfare af, waarna om 20.00 uur het 'grote' orkest het stokje overneemt.

Wilt u zitten? Neem dan zelf een stoeltje mee! Bij slecht weer vindt het concert plaats in het Patronaat.

Eerste repetitie na vakantie

vrijdag 23 augustus, 20.00 uur

Vrijdag 23 augustus is de eerste repetitie na de zomervakantie.