Grote Clubactie

vrijdag 20 september, vanaf 18.00 uur

De Jeugdfanfare van Fanfare St. Judocus St. Joost doet voor de vijfde keer mee met de Grote Clubactie. Bij de Grote Clubactie worden huis-aan-huis, bij familie, vrienden en bekenden en tijdens bijeenkomsten of andere gebeurtenissen, loten verkocht voor 3 euro per stuk. 2,40 euro van ieder lot komt ten goede aan de jeugdfanfare. Vrijdag 20 september gaan de jeugdleden samen met ouders en begeleiders huis-aan-huis door St. Joost om loten te verkopen.

Jeugd Play-in

zondag 22 september

Op zondag 22 september neemt de jeugdfanfare deel aan de Jeugd Play-in van de gemeente Echt-Susteren in het Connect College in Echt. Het programma start om 11.30 uur.

Uitwisselingsconcert

zondag 29 september

Mogelijk vindt op zondag 29 september een uitwisselingsconcert plaats met Fanfare Ons Genoegen Oirlo. Deze datum is nog onder voorbehoud.

St. Maarten

zondag 10 november, 19.00 uur

Zondag 10 november levert de fanfare een muzikale bijdrage aan de St. Maarten's activiteit georganiseerd door het Jeugdwerk.

Intocht Sinterklaas

zondag 24 november, 13.00 uur

Op zondag 24 november luistert de fanfare de intocht van Sinterklaas in St. Joost muzikaal op.

St. Judocusviering

zaterdag 14 december, 19.15 uur

De jaarlijkse feestavond van de fanfare, voorafgegaan door het opluisteren van de H. mis.

Speeldag Myouthic

zondag 15 december, 13.00 uur

De jaarlijkse speeldag, waar alle leerlingen van de fanfare zich presenteren, vindt dit jaar plaats op zondag 15 december in het Patronaat in St. Joost.

Opluisteren kerstmis

dinsdag 24 december

Het is inmiddels traditie dat de jeugdfanfare op kerstavond de gezinsmis opluistert in de kerk in St. Joost.