Vakantieconcert Thomashuis

vrijdag 6 juli

De jeugd- en 'grote' fanfare sluiten het seizoen weer af met het Vakantieconcert buiten bij het Thomashuis (Caulitenstraat 12a). Om 19.30 uur trapt de jeugdfanfare af, waarna om 20.00 uur het 'grote' orkest het stokje overneemt.

Wilt u zitten? Neem dan zelf een stoeltje mee! Bij slecht weer vindt het concert plaats in het Patronaat.

Eerste repetitie na vakantie

vrijdag 24 augustus, 20.00 uur

Vrijdag 31 augustus is de eerste repetitie na de zomervakantie.

Bloemenactie

vrijdag 7 september, vanaf 16.00 uur

Op vrijdag 7 september komt Fanfare St. Judocus vanaf 16.00 weer langs alle deuren in St. Joost voor de jaarlijkse bloemenactie.

Najaarsconcert in St. Joost

zondag 4 november

Op zondag 4 november verzorgen Harmonie St. Joseph Sittard en Fanfare St. Judocus St. Joost een gezamenlijk najaarsconcert in het Patronaat in St. Joost. Het concert begint om 10.00 uur. Harmonie St. Joseph staat onder leiding van dirigent Björn Bus, die van 2002 - 2005 ook dirigent was in St. Joost. Lees hier meer over de bloeiende harmonie van Sittard.