Donateursactie

dinsdag 3 tot en met zondag 8 april

In de week na Pasen komen de leden van de fanfare langs de deur voor de jaarlijkse donateursactie.

Pannenkoekenconcert jeugdfanfare

zondag 8 april

De jeugdfanfare organiseert op zondag 8 april in St. Joost een pannenkoekenconcert. Meer informatie volgt.

Roergalmconcert

zondag 15 april, 10.00 uur

Zondag 15 april om 10.00 uur vindt ihet jaarlijkse Roergalmconcert plaats, dit jaar samen met Koninklijke Fanfare De Vriendenkring uit Montfort. We zijn dit jaar te gast in Montfort.

Koningsdag

vrijdag 27 april,  10.00 en 14.00 uur

Dit jaar luisteren we op Koningsdag twee evenementen op. 's Morgens vanaf 10.00 uur zorgen we voor de muzikale omlijsting van de officiële bijeenkomst in het gemeentekantoor aan de Nieuwe Markt in Echt, waarbij alle gedecoreerden van de gemeente Echt-Susteren uitgenodigd zijn. 's Middags zijn we traditiegetrouw present bij de viering in eigen dorp.

Rommelmarkt

zaterdag 26 mei, vanaf 9.00 uur

Vanaf 9.00 uur komen de leden en vrijwilligers van de fanfare huis-aan-huis spullen ophalen in St. Joost.

zondag 27 mei, vanaf 10.00 uur

Op zondag 27 mei organiseert Fanfare St. Judocus de grote jaarlijks terugkerende rommelmarkt in St. Joost.

Anjeractie

maandag 28 mei tot en met zondag 3 juni

Deze week collecteren de leden van de fanfare voor het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Vakantieconcert Thomashuis

vrijdag 6 juli

De jeugd- en 'grote' fanfare sluiten het seizoen weer af met het Vakantieconcert buiten bij het Thomashuis (Caulitenstraat 12a). Om 19.30 uur trapt de jeugdfanfare af, waarna om 20.00 uur het 'grote' orkest het stokje overneemt.

Wilt u zitten? Neem dan zelf een stoeltje mee! Bij slecht weer vindt het concert plaats in het Patronaat.

Eerste repetitie na vakantie

vrijdag 31 augustus, 20.00 uur

Vrijdag 31 augustus is de eerste repetitie na de zomervakantie.

Mis Octaaf van Schilberg

maandag 3 september, 19.00 uur

Op maandag 3 september luistert Fanfare St. Judocus om 19.00 uur de mis bij de kapel van Schilberg op.

Bloemenactie

vrijdag 7 september, vanaf 16.00 uur

Op vrijdag 7 september komt Fanfare St. Judocus vanaf 16.00 weer langs alle deuren in St. Joost voor de jaarlijkse bloemenactie.